اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

3 کاروان آمریکا در عراق هدف قرار گرفت

3 کاروان آمریکا در عراق هدف قرار گرفت منابع عراقی گزارش دادند که 3 کاروان لجستیکی ارتش آمریکا در استان‌های «بابل» و «الدیوانیه» عراق هدف حمله قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 22
کد خبر: ۷۴۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر منابع عراقی، امروز (جمعه)، از هدف قرار گرفتن سه کاروان آمریکا در استان‌های «بابل» در مرکز عراق و استان «الدیوانیه» در جنوب عراق خبر دادند.

به گزارش کانال تلگرامی «صابرین نیوز»، حمله به کاروان لجستیکی ارتش آمریکا در استان الدیوانیه عراق را گروه «اصحاب الکهف» برعهده گرفته است.

در ادامه این گزارش آمده است، در حمله‌ای که در استان الدیوانیه به وقوع پیوسته، چند مشاور اسبانیایی مجروح شدند که احتمال داده می‌شود این افراد جزء نیروهای ناتو باشند.

صابرین نیوز نوشت که دو عملیات در استان بابل صورت گرفته که عملیات دوم در این استان را نیز گروه اصحاب الکهف برعهده گرفته است.

این گزارش در حالی منتشر شده است که منابع عراقی، ظهر امروز،  از هدف قرار گرفتن یک کاروان ارتش آمریکا در شهر «الناصریه» در جنوب شرق عراق خبر داده بودند که به این ترتیب، چهار کاروان آمریکا در عراق، امروز، هدف حمله قرار گرفته است.

منابع عراقی روز گذشته نیز از هدف قرار گرفتن دو کاروان آمریکا خبر داده بودند.

این کاروان‌ها که تجهیزات لجستیکی برای نظامیان آمریکایی مستقر در پایگاه‌ها را حمل می‌کنند، عمدتا از مرز سوریه در غرب یا مرز کویت در جنوب، وارد عراق می‌شوند و در ماه‌های گذشته به صورت هفتگی و حتی روزانه هدف انفجار بمب کنار جاده‌ای قرار گرفته‌اند.

گروه‌های عراقی پیش از این اعلام کرده بودند که مهلت ارائه شده به دولت «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق برای اخراج نیروهای آمریکایی به پایان رسیده است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار